De workshop

De workshop wordt gegeven door gekwalificeerde trainers. 1 trainer is verantwoordelijk voor 4-6 cursisten per workshop. Een workshop duurt 6 uur.

De workshop op eigen locatie kan al georganiseerd worden met 2 deelnemers. Wens je de workshop alleen te volgen? Lees de voorwaarden voor de Privé workshop.

Woudenberg en Tilburg: De workshop begint om 10:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Om 13:00 is er een half uur pauze/lunch en na de workshop sluiten we af met een (alcoholvrij) drankje.

Het standaard tarief van de workshop is €295,- (excl. BTW).
banner200

Voor dat geld krijg je:

  • Een draaiende eigengemaakte website.
  • Kennis om deze (naderhand) aan te passen naar wens.
  • Kennis om zelfstandig een nieuwe website te maken.
  • Kennis om de uitstraling van de website te kunnen veranderen (meegaan met de tijd).
  • Kennis om de website up-to-date te houden (meegaan met de techniek).
  • Je volgt de training op uw eigen vertrouwde laptop.
  • Een naslagwerk met de inhoud van de workshop.
  • Een gekwalificeerde trainer met een eigen specialiteit om jou optimaal te kunnen begeleiden.
  • Een ontspannende en relaxte trainingsruimte (indien in Woudenberg of Tilburg).
  • De workshop in een eigen vertrouwde omgeving (indien op eigen locatie).

schrijf je nu in  en Make Your Site


Workshop Plus Extra lesstof om tijdens de workshop ook de fijne kneepjes van verkoop en marketing technieken te kunnen toelichten. Er zal worden ingegaan op o.a. SEO (optimalisatie voor zoekmachines als Google), website conversie en Call to action. Compleet met tips en do’s en dont’s. Extra kosten: €95,- per cursist. Geef deze wens aan op het inschrijfformulier. De workshop duurt dan ook een uur langer (7 uur ipv. 6 uur).


De workshop op basis van Joomla! (ipv. WordPress) Standaard wordt de workshop gegeven op basis van het systeem (cms) WordPress. Indien gewenst kunnen we de workshop ook geven op basis van Joomla! Deze workshop is iets moeilijker maar met een website op basis van Joomla! heb je later veel meer mogelijkheden. Extra kosten: €45,- per cursist. Geef deze wens aan op het inschrijfformulier.


Privé workshop Geen tijd om te wachten op de volgende workshop? Geen interesse de workshop met anderen te doorlopen? Wij bieden ook de mogelijkheid om de workshop privé en op jouw eigen locatie te volgen. De workshop wordt gegeven op een dag en tijd die jou het best uitkomt en past binnen de agenda van de trainer. Voor de prive workshop is er een toeslag van €95,-. Je hebt in dat geval wel de meest effectieve aandacht en ook het beste resultaat. schrijf je nu in  en Make Your Site